'AZ werkt aan komst van transfervrije middenvelder Manchester United'

'AZ werkt aan komst van transfervrije middenvelder Manchester United'

Gepubliceerd: woensdag 24 juni 2020 om 09:30wo 24-06-2020 om 09:30

Laatste update: woensdag 24 juni 2020 om 09:46wo 24-06-2020 om 09:46

AZ probeert een transfervrije middenvelder van Manchester United in te lijven. De negentienjarige Dion McGhee staat op het lijstje bij de Alkmaarse club.

Dat meldt Manchester Evening News. McGhee heeft een aflopend contract op Old Trafford en is over een week transfervrij. Over belangstelling heeft hij niet te klagen: naast AZ zitten clubs uit de Premier League en Scottisch Premierschip achter de talentvolle middenvelder aan. Het zou gaan om West Ham United en Rangers FC.

De drie genoemde clubs worden door MEN de 'frontrunners' genoemd voor de handtekening van McGhee. De tiener speelt sinds zijn zevende voor Manchester United, maar acht de kans op een doorbraak dusdanig klein, dat hij zijn heil elders zoekt. Afgelopen seizoen speelde hij achttien wedstrijden in het tweede team.

'Het enige wat ik ken, is Manchester United', aldus McGhee in een afscheidsboodschap. 'Ik heb hier veel geleerd en wil iedereen bedanken: de staf, spelers, trainers, fans en iedereen die me heeft geholpen. Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws