LIVE: Ramos ramt vrije trap in de kruising, Real op weg naar koppositie (gesloten)

LIVE: Ramos ramt vrije trap in de kruising, Real op weg naar koppositie (gesloten)

24-06-2020 23:50 Laatste update: 23:56
18

Liverpool kan woensdagavond weer een grote stap zetten richting de titel in Engeland. De club van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum speelt in eigen huis tegen Crystal Palace (aftrap 21.15 uur). Volg dit duel, en de belangrijke wedstrijd van Real Madrid tegen Real Mallorca, hier live.

Liverpool kan zich door het 0-0 gelijkspel op bezoek bij Everton woensdag nog niet kronen tot kampioen van de Premier League. Met nog acht wedstrijden te gaan is het verschil met Manchester City twintig punten. Als Liverpool wint van Crystal Palace en Manchester City donderdag verliest van Chelsea, gaat de titel naar The Reds. Verliest City donderdag niet in Londen, dan volgt de beslissing mogelik volgende week donderdag in de topper tussen Manchester City en Liverpool. 

Ook voor Real Madrid is het een cruciale avond. Door de krappe overwinning van Barcelona op Athletic Bilbao (1-0) staan de Madrilenen weer op de tweede plaats in de competitie, maar de koppositie wordt bij een overwinning op Real Mallorca (aftrap 22.00 uur) weer overgenomen van de Catalanen.