FC Emmen hoopt op duidelijkheid van 'topspeler': 'Ja, hij is aanzienlijk duurder'

FC Emmen hoopt op duidelijkheid van 'topspeler': 'Ja, hij is aanzienlijk duurder'

Gepubliceerd: woensdag 24 juni 2020 om 09:59wo 24-06-2020 om 09:59

Het is de bedoeling dat 'topspeler' Kerim Frei ook volgend seizoen bij FC Emmen speelt. De huurling van Istanbul Basaksehir had afgelopen seizoen slechts vier competitiewedstrijden nodig om grote indruk te maken.

Emmen-voorzitter Ronald Lubbers hoopt deze week meer duidelijk te krijgen over 'een aantal spelers', waaronder Frei én Filip Ugrinic. "Het is duidelijk dat we Ugrinic en Frei willen behouden, we hebben ook een optie tot koop op deze spelers, maar de situaties van beide spelers zijn compleet anders", vertelt Lubbers aan RTV Drenthe.

"Ja, Kerim is aanzienlijk duurder. Maar dat is niet het enige verschil", vervolgt hij. "Als het gaat om Filip praten we rechtstreeks met de club (FC Luzern, red.) en als het gaat om Kerim dan niet, dan moeten we ons richten tot een zaakwaarnemer. Maar ik ben er wel positief over."

FC Emmen houdt voor volgend seizoen geen rekening meer met Lorenzo Burnet. De 29-jarige linksback heeft een aanbieding van de nummer twaalf van de Eredivisie naast zich neergelegd. Lubbers: "Hoe het verder gaat weet ik niet, maar we kijken wel duidelijk naar een andere linksachter." In dat kader valt de naam van oud-speler Caner Cavlan (Austria Wien).

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws