Fledderus over Buijs-nieuws: 'Verbaast me niets als clubs hem interessant vinden'

Fledderus over Buijs-nieuws: 'Verbaast me niets als clubs hem interessant vinden'

24-06-2020 14:07 Laatste update: 14:12
11

FC Groningen heeft kennisgenomen van de vermeende interesse van Birmingham City in Danny Buijs. De nummer 9 van de Eredivisie is niet van plan om zijn trainer zomaar te laten gaan, bevestigt technisch directeur Mark-Jan Fledderus.

The Daily Mail en Voetbal international lieten de naam van Buijs vallen, maar van concrete interesse is overigens nog geen sprake. "Mocht dat veranderen, dan gaan we daarover met elkaar in gesprek", laat Fledderus weten aan het Algemeen Dagblad. De TD zou het echter niet vreemd vinden als er inderdaad beweging ontstaat. "Danny is een jonge en goede trainer. Het verbaast me in die zin niet dat clubs hem interessant vinden."

Wedden

Meer odds

De 37-jarige Buijs kwam in 2018 over van Kozakken Boys en leidde FC Groningen sindsdien van de degradatiezone naar de middenmoot. Hij beschikt over een doorlopend contract en FC Groningen wil hem daar graag aan houden. "We zijn iets met elkaar aan het opbouwen en zitten daarin op één lijn. Natuurlijk heb je soms weleens discussies, dat hoor erbij, maar we hebben beiden hetzelfde toekomstperspectief voor ogen", aldus Fledderus.