Derksen 'pislink': 'Zoals het nu is, denk ik niet dat het ooit nog goedkomt'

Derksen 'pislink': 'Zoals het nu is, denk ik niet dat het ooit nog goedkomt'

25-06-2020 12:46 Laatste update: 13:06
190

De kloof tussen Johan Derksen en René van der Gijp aan de ene kant en Wilfred Genee aan de andere kant is na het 'goede gesprek' van dinsdagavond alleen maar groter geworden. Dat vertelt Derksen voor de camera van Powned.

Op de vraag of het gesprek iets heeft opgeleverd, antwoordt Derksen: "Nee, nee." Dinsdagavond spraken de drie elkaar in Dordrecht. "We hebben een heel goed gesprek gehad en elkaar op een Hollandse manier de waarheid gezegd. Of we bij elkaar zijn gekomen? Totaal niet. Verder uit elkaar? Ja. Zoals de situatie nu is, denk ik niet dat het ooit nog goedkomt."

Derksen weigert zich echter drukker te maken dan nodig. "Ik heb het 22 jaar met heel veel plezier gedaan en we hebben afgesproken, omdat de emotie nu overheerst, over veertien dagen nog een keer te gaan zitten. Want het bruist nog, hè. We zijn pislink. Dan ga je ook dingen zeggen waar je later spijt van hebt."

De laatste dagen liepen de spanningen rond Veronica Inside hoog op. Na de 'Zwarte Piet-opmerking' van Derksen stond de uitzending van maandagavond volledig in het teken van het racismedebat. De rol van presentator Genee leidde achteraf tot grote woede bij Derksen en Van der Gijp. De laatste uitzending van het seizoen is geschrapt.