FC Twente doet zaken met FC Volendam en presenteert eerste nieuwe speler

FC Twente doet zaken met FC Volendam en presenteert eerste nieuwe speler

26-06-2020 14:07
82

Gijs Smal heeft een transfer naar de Eredivisie afgedwongen. De 22-jarige linksback verruilt FC Volendam na een sterk seizoen voor FC Twente, hebben de Tukkers vrijdagmiddag bekendgemaakt.

Smal was namens FC Volendam goed voor zes goals en tien assists en stond ook in de belangstelling van PEC Zwolle, maar heeft gekozen voor provinciegenoot FC Twente. "Ik ben heel blij met deze overstap. Het sportieve plaatje bij FC Twente klopte voor mij en ik kijk er naar uit om straks voor deze mooie club te spelen", laat hij weten aan de officiële kanalen van zijn nieuwe club.

De nummer 14 van het voorbije Eredivisie-seizoen haalde met Ron Jans al een nieuwe hoofdtrainer binnen en heeft nu ook zijn eerste nieuwe speler voor het komende seizoen binnen. "We zijn ontzettend blij dat Gijs voor FC Twente heeft gekozen. Bij FC Volendam heeft hij afgelopen jaar een sterke groei doorgemaakt", aldus technisch directeur Jan Streuer. "Hij is een harde werker en een ambitieuze speler. Gijs heeft het laten zien in de eerste divisie en wij hebben er alle vertrouwen in dat hij bij FC Twente een nieuwe stap gaat maken."

Smal heeft voor drie seizoenen getekend, mét een optie voor nog een jaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie