Eredivisie-terugkeer van El Ahmadi dichtbij: 'Gesprekken zijn goed, hij wil graag'

Eredivisie-terugkeer van El Ahmadi dichtbij: 'Gesprekken zijn goed, hij wil graag'

27-06-2020 10:14 Laatste update: 10:17
111

Karim El Ahmadi staat voor een terugkeer naar FC Twente. De Tukkers zijn in gesprek met de 35-jarige middenvelder en technisch directeur Jan Streuer heeft goede hoop dat de Marokkaan volgend seizoen in de Grolsch Veste speelt.

De ervaren controleur, die in Nederland ook voor Feyenoord speelde, heeft een goed gevoel bij een terugkeer en Streuer dus ook. "Maar El Ahmadi zit nog wel met een probleem bij zijn huidige club (Al-Ittihad, red.)", zegt de technisch directeur in Groot Onderhoud, een programma van Radio Oost. "Daar moet hij mogelijk nog spelen."

Club en speler lijken er uit te gaan komen en daarbij zal El Ahmadi ook een rol na de voetballerij worden beloofd. "De gesprekken zijn goed", vertelt Streuer. "Hij wil graag. Ook voor zijn toekomst als jeugdtrainer. Ik heb het gevoel dat het gaat lukken. Maar hij moet het zelf allemaal ook nog willen."

Naast El Ahmadi is Twente ook in gesprek met Wout Brama, een andere routinier. De 33-jarige middenvelder lag overhoop met Gonzalo Garcia, de vorige trainer in Enschede. "Dat moet ook weer allemaal even goed gaan komen. Hij kan echt nog steeds van waarde zijn voor FC Twente. Binnen en buiten het veld", laat Streuer weten.