El Ahmadi trapt op de rem: 'Als ze een ander kunnen krijgen, moeten ze dat doen'

El Ahmadi trapt op de rem: 'Als ze een ander kunnen krijgen, moeten ze dat doen'

27-06-2020 14:53
25

Karim El Ahmadi spreekt tegen dat zijn terugkeer bij FC Twente al bijna een uitgemaakte zaak is. De 35-jarige middenvelder laat aan het Algemeen Dagblad weten dat hij pas medio augustus een beslissing neemt over zijn toekomst.

Technisch directeur Jan Streuer van de Tukkers was zaterdagochtend hoopvol over de komst van El Ahmadi, die in het seizoen 2003/2004 zijn doorbraak beleefde bij de club. "Ik heb het gevoel dat het gaat lukken", zei Streuer tegen RTV Oost.

El Ahmadi houdt echter een slag om de arm, al is Twente wel een serieuze optie. "Ik heb een prima gesprek gehad met Jan Streuer en Paul van der Kraan (algemeen directeur, red.)", zegt hij tegen het AD. "De plannen die ze hebben zagen er goed uit. Alleen heb ik ze wel verteld dat ik vooralsnog geen beslissing ga nemen en dat ze niet op me moeten gaan wachten. Als ze voor mijn plek een andere speler kunnen krijgen moeten ze dat doen."

El Ahmadi is inmiddels teruggekeerd bij zijn club Al-Ittihad in Saoedi-Arabië. "We gaan nu de voorbereiding in en op 4 augustus wordt hier de competitie hervat. Die is op 4 september afgelopen en dan ben ik transfervrij. Halverwege augustus wil ik mijn beslissing nemen."