Breaking FC Groningen-news: Robben overweegt comeback bij oude liefde

Breaking FC Groningen-news: Robben overweegt comeback bij oude liefde

Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2020 om 17:02za 27-06-2020 om 17:02

Laatste update: zaterdag 27 juni 2020 om 17:10za 27-06-2020 om 17:10

FC Groningen heeft zaterdagmiddag sensationeel nieuws gedeeld. Arjen Robben keert na achttien jaar terug bij De Trots van het Noorden. De 36-jarige linkspoot hoopt zelfs een rentree als speler te kunnen maken.

Robben stopte in 2019 na tien jaar Bayern München. Hij heeft al eens laten weten dat hij een comeback overwoog en gaat er nu dus serieus werk van maken. Dit heeft hij laten weten in een videoboodschap, die FC Groningen via de officiële kanalen heeft gedeeld. "De laatste weken heb ik veelvuldig overleg gehad met mensen binnen de club en misschien nog wel het meest geluisterd naar de actie van de supporters. Arjen, volg je hart! Een terugkeer als speler van FC Groningen", kondigt hij aan.

De 96-voudig Oranje-international houdt nog een slag om de arm, maar gaat er alles aan doen om het groen-witte shirt weer te kunnen dragen. "Of het gaat lukken, weet ik nu nog niet. Wat ik wel weet, is dat het aan mijn inzet en motivatie niet zal liggen. Het is nu mijn droom om weer in het shirt van FC Groningen te spelen."

Robben debuteerde in 2000 (!) voor de club uit zijn geboortestreek, speelde 52 officiële wedstrijden en dwong in 2002 een transfer naar PSV af. Daarna diende hij Chelsea, Real Madrid en Bayern München.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws