Uitblinkende Krul redt het net niet tot de penalty's: Man United gaat door

27-06-2020 21:07
25

Norwich City ligt uit de FA Cup. The Canaries leken een strafschoppenserie uit het vuur te slepen in de kwartfinale tegen Manchester United, maar in de 118e minuut ging het mis: 1-2.

Man United had een verlenging nodig om Norwich City van zich af te schudden. De thuisploeg mocht Tim Krul bedanken dat het überhaupt tot een verlenging gekomen is. De doelman uit Den Haag verrichtte de ene na de andere redding en hield zijn ploeg op de been. Na vijftig minuten tekende Odion Ighalo voor het openingsdoelpunt. Todd Cantwell wist in de slotfase een verlenging af te dwingen. Vlak voor het laatste fluitsignaal bracht Krul nog twee keer redding.

Man United had in de verlenging het overwicht, maar Krul bleek niet te passeren. Hij bracht in de 118e minuut prachtig redding op een kopbal van Harry Maguire. Een minuut later had hij echter geen antwoord op een inzet van dichtbij van diezelfde Maguire.

Man United hervat de Premier League aankomende dinsdag met een uitduel bij Brighton & Hove Albion. Norwich City treft Arsenal een dag later.