Aangename verrassing Linssen na Vitesse-transfer: 'Staat die gekke Pas daar!'

Aangename verrassing Linssen na Vitesse-transfer: 'Staat die gekke Pas daar!'

27-06-2020 21:48
51

Bryan Linssen weet nog niet waar hij zijn carrière voort gaat zetten, maar houdt het in ieder geval na drie jaar voor gezien bij Vitesse. De 29-jarige Limburger kwam in 2017 over van FC Groningen, maar het Arnhemse avontuur begon officieus tijdens een bezoek aan De Bijenkorf in Eindhoven.

Dit vertelt Linssen in zijn afscheidsinterview met Vitesse TV. "Ik kwam Mo Allach (toenmalig technisch directeur, red.) tegen bij De Bijenkorf in Eindhoven. Daar heb ik even met hem gesproken en hij zei: ik spreek je binnenkort wel. Toen wist ik nog van niets. Een dag later was ik op vakantie: toen kreeg ik inderdaad een telefoontje: Vitesse wil je graag hebben, ze gaan contact opnemen met FC Groningen, kijken of ze eruit komen. Zie je dat zitten?"

De transfer kwam uiteindelijk rond en niet lang daarna volgde een aangename verrassing: een hereniging met zijn oude Heracles-maatje Remko Pasveer. "Ik heb altijd contact met hem gehouden, sinds hij van Heracles naar PSV is gegaan, ook op verjaardagen geweest. Ik wist niet dat hij ook naar Vitesse kwam." Tijdens een interview met de Vitesse-kanalen kwam de aap echter uit de mouw. "Daar zat nog iemand te wachten die ik wel kende. Dus ik kwam aanlopen, staat die gekke Pas daar. Dat was wel een mooi moment, zeker!"