'Als je voor degelijke Botman zeven miljoen krijgt, denk ik: strik eromheen'

'Als je voor degelijke Botman zeven miljoen krijgt, denk ik: strik eromheen'

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 10:15zo 28-06-2020 om 10:15

Ajax moet geen twee keer nadenken als het Sven Botman voor een miljoenenbedrag aan Lille kan verkopen. Dat stelt chef voetbal van De Telegraaf, Valentijn Driessen, die een bedrag van zes à zeven miljoen euro noemt.

De ochtendkrant meldde donderdag dat de Fransen een bod hebben uitgebracht op de twintigjarige verdediger, die het afgelopen seizoen op huurbasis voor sc Heerenveen speelde. Directeur Marc Overmars van de Amsterdammers deed een tegenvoorstel.

Driessen vindt dat Ajax Botman moet laten gaan. "Het ligt misschien aan mij, maar in de samenvattingen die ik van Heerenveen heb gezien, vond ik hem geen uitblinker. Ik ben ook naar een paar wedstrijden geweest van Heerenveen en toen viel hij mij ook niet echt op. Een degelijke speler, maar als je daar zes of zeven miljoen voor krijgt, dan denk ik: strik eromheen en wegwezen."

AZ-watcher Steven Kooijman is het daar echter niet mee eens. "Hij heeft de hele jeugdopleiding doorlopen en hij is voor een grote kerel behoorlijk technisch. Ik heb denk ik andere wedstrijden gezien dan jij, want ik heb hem een paar keer echt goed zien spelen. Alleen, die jongen moet vlieguren maken, maar hij heeft Daley Blind voor zich."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Ajax Botman behouden?

(4631 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws