Kökcü krijgt advies van zaakwaarnemer Frenkie de Jong: 'Ze waren duidelijk'

Kökcü krijgt advies van zaakwaarnemer Frenkie de Jong: 'Ze waren duidelijk'

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 11:14zo 28-06-2020 om 11:14

Feyenoord heeft met de contractverlenging van Orkun Kökcü twee vliegen in één klap geslagen. Dat schrijft het Algemeen Dagblad. De negentienjarige middenvelder speelt niet alleen volgend seizoen nog in De Kuip, de Rotterdammers kunnen bij een eventuele verkoop nog veel hoger in de boom gaan zitten.

Feyenoord maakte vrijdag bekend dat Kökcü zijn contract tot de zomer van 2025 gaat verlengen. En dat was nodig ook, aldus het AD. 'Sevilla en Arsenal toonden interesse en als Kökcü het hard had willen spelen, had hij best een vertrek kunnen forceren voor een redelijke transfersom. Positieverbetering', klinkt het.

Kökcü blijft echter nog minimaal een jaar bij Feyenoord en kijkt daarna pas verder. 'Bovendien waren zijn vader Halis en begeleider Ali Dursun, die ook Frenkie de Jong tot zijn clientèle mag rekenen, ook duidelijk: een extra seizoen onder Dick Advocaat in vertrouwde omgeving kan cruciaal zijn in de ontwikkeling van de speler.'

Voor Feyenoord is de contractverlenging erg aangenaam. 'De club weet dat Kökcü voorlopig nog in de Kuip speelt en dat maakt Feyenoord sterk. En als er clubs komen die de jonge Turk willen overnemen dan moet het een recordbedrag kunnen opleveren', besluit het AD.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws