Nieuwe droom Sneijder: 'Ik had graag mijn carrière daar als speler afgesloten'

Nieuwe droom Sneijder: 'Ik had graag mijn carrière daar als speler afgesloten'

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 07:00ma 29-06-2020 om 07:00

Laatste update: maandag 29 juni 2020 om 07:02ma 29-06-2020 om 07:02

De nieuwe droom van Wesley Sneijder is duidelijk: trainer worden van Galatasaray. De deur in Istanbul staat wagenwijd open, weet de 36-jarige recordinternational.

Sneijder krijgt van het Algemeen Dagblad de vraag waarom hij specifiek bij Galatasaray aan de slag wil. "Omdat ik daar een geweldige tijd heb gehad en ik weet ook dat die mensen aan mij gaan trekken als ik inderdaad trainer zal worden", antwoordt hij. "Ik heb daar een geweldige tijd gehad. Als speler wordt je daar geleefd, maar het werd nooit vervelend. Ik had graag mijn carrière daar als speler afgesloten."

Ook bij de NOS steekt Sneijder, die voor zijn veertigste trainer wil zijn, de ambities niet onder stoelen of banken. "Het is de afgelopen maanden gaan kriebelen. Als ik op een gegeven moment mijn papieren heb, weet ik zeker dat Galatasaray er ook voor open staat. En dan sluit ik niet uit dat ik daar ooit voor de groep sta."

Van Gelder
Jack van Gelder liet afgelopen week bij Paniekvoetbal nog weten dat hij 'verschrikkelijk moet lachen' om de trainersplannen van Sneijder. "Bij een serieuze club wordt hij nooit coach. Er zullen ongetwijfeld clubs intuinen, maar ik zeg je dat hij volstrekt ongeschikt is. Ook om assistent te zijn heeft hij de regelmaat niet, echt niet. Hij mist de discipline om in een team te functioneren en assistent te worden, dat lukt gewoon niet meer."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Zie jij een trainer in Sneijder?

(1027 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws