'Feyenoord wil St. Pauli-talent (20): Arnesen heeft eerste gesprekken al gevoerd'

'Feyenoord wil St. Pauli-talent (20): Arnesen heeft eerste gesprekken al gevoerd'

29-06-2020 19:48 Laatste update: 19:51
176

Feyenoord heeft verregaande interesse in St. Pauli-spits Christian Conteh. De club uit Rotterdam ziet in de twintigjarige een uitstekende aanwinst en technisch directeur Frank Arnesen zou al naar Hamburg zijn gereisd voor verkennende gesprekken.

Dat meldt Voetbal International. Conteh kan ook als middenvelder uit de voeten en Arnesen ziet in hem een speler die zich bij Feyenoord verder kan ontwikkelen en vervolgens voor een mooie transfersom weer verkocht kan worden.

Conteh maakte dit seizoen indruk bij St. Pauli: zo scoorde hij een prachtig doelpunt tegen kampioen Arminia Bielefeld. De speler had vervolgens wel wat hinder van een aantal blessures. 

De smaakmaker van de nummer zestien van de 2. Bundesliga is in Duitsland geboren en heeft Ghanese roots. St. Pauli pikte hem op bij SC Victoria en was daarmee Hamburger SV en Werder Bremen te slim af. Conteh speelde afgelopen seizoen zeven duels voor de club en scoorde twee keer. Feyenoord hoeft geen transfersom voor hem neer te leggen, Conteh beschikt over een aflopend contract.