Update: Van Kippersluis is coronavrij en maakt debuut op Go Ahead Eagles-training

Update: Van Kippersluis is coronavrij en maakt debuut op Go Ahead Eagles-training

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 08:48do 02-07-2020 om 08:48

Go Ahead Eagles-aanwinst Kevin van Kippersluis traint de eerstkomende tijd nog niet mee bij zijn nieuwe club: hij kwam vorige week over van het Zweedse AFC Eskilstuna, maar heeft positief getest op het coronavirus.

Dat meldt Go Ahead Eagles via officiële kanalen. Bij terugkeer in Nederland testte hij positief op het coronavirus, waardoor hij nog even moet wachten op zijn 'trainingsdebuut' in Deventer. 

De aanvaller heeft geen fysieke klachten, maar heeft het virus dus wel opgelopen. Na het krijgen van de positieve uitslag ging Van Kippersluis meteen in thuisquarantaine. Hij heeft dagelijks contact met de fysio van Go Ahead. Het is dus nog onduidelijk wanneer Van Kippersluis weer op het trainingsveld kan verschijnen. Go Ahead heeft ook contact met de medische staf van de KNVB.

Update: Van Kippersluis maakt woensdag zijn debuut op het trainingsveld van Go Ahead, meldt de Stentor. Hij kwam twee weken geleden over uit Zweden en testte positief op corona, maar is inmiddels coronavrij. 'Er is geen enkel gevaar op besmetting meer', schrijft de Stentor.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws