Schokkend nieuws voor Cocu: verdediger Wisdom in het ziekenhuis na steekincident

Schokkend nieuws voor Cocu: verdediger Wisdom in het ziekenhuis na steekincident

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 07:12di 30-06-2020 om 07:12

Schokkend nieuws uit Liverpool: Derby County-verdediger Andre Wisdom is in het ziekenhuis opgenomen na een beroving en steekincident. The Rams hebben het nieuws bevestigd tegenover de BBC.

De 27-jarige verdediger was in Liverpool om een bezoek aan familieleden te brengen. In het beruchte stadsdeel Toxteth – waar ook voormalig Liverpool-ster Robbie Fowler is opgegroeid – werd hij vanuit het niets aangevallen: de BBC spreekt van een 'unprovoked assault and robbery'. Wisdom is opgenomen in het ziekenhuis, maar zijn toestand is stabiel, klinkt het. Derby County laat weten dat het alles in het werk stelt om de verdediger en zijn naasten te ondersteunen.

De bij Liverpool opgeleide Wisdom streek in 2017 op Pride Park neer. Sinds Phillip Cocu manager werd van de club, speelde hij mee in twintig officiële duels: zaterdag kwam hij nog tot de volle negentig minuten tijdens de Championship-wedstrijd tegen Reading. Of hij dit seizoen nog in actie kan komen voor de huidige nummer 8 van het Championship, moet nog afgewacht worden.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Premier League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws