Lampard bedenkt plan voor Ziyech: 'Zal er voor hem anders uit gaan zien'

Lampard bedenkt plan voor Ziyech: 'Zal er voor hem anders uit gaan zien'

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 14:35di 30-06-2020 om 14:35

Laatste update: dinsdag 30 juni 2020 om 15:00di 30-06-2020 om 15:00

Hakim Ziyech en Timo Werner zijn vanaf woensdag officieel spelers van Chelsea. Manager Frank Lampard zal de twee topaankopen ieder op hun eigen manier moeten inpassen.

Dat is niet eenvoudig, daar Chelsea ook nog verwikkeld is in de strijd om plek vier in de Premier League. Bovendien moeten de Londenaren in augustus nog naar München voor de return in de Champions League tegen Bayern (0-3 verlies in de heenwedstrijd). "We zijn nu plannen aan het maken voor Hakim en Timo", zegt Lampard dinsdag op de persconferentie.

"Hakim heeft lang niet gespeeld en Timo heeft het seizoen afgelopen weekend beëindigd, dus de eerste weken bij Chelsea zullen er voor hen anders uit gaan zien." Het lijkt erop dat Ziyech en Werner niet meteen vol aan de groepstraining gaan deelnemen. Ze krijgen een speciaal trainingsprogramma en zullen tijdens het restant van dit seizoen nog niet inzetbaar zijn.

Lampard ontkende ook de geruchten dat Angel Gomes transfervrij de overstap van Manchester United naar Chelsea zou maken. "Ik heb het in ieder geval nooit benoemd", aldus de manager.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws