LIVE: het regent penalty's in Camp Nou, Atléti weer op gelijke hoogte (gesloten)

LIVE: het regent penalty's in Camp Nou, Atléti weer op gelijke hoogte (gesloten)

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 20:00di 30-06-2020 om 20:00

Laatste update: dinsdag 30 juni 2020 om 23:55di 30-06-2020 om 23:55

Juventus vervolgt zijn strijd om de Serie A-titel dinsdagavond tegen Genoa. De ploeg van Matthijs de Ligt heeft een voorsprong van vier punten op directe concurrent Lazio en hoopt deze voorsprong te behouden. In Spanje staat de clash tussen FC Barcelona en Atlético Madrid op het programma: de ploeg uit Catalonië moet winnen om niet nog verder achterop te raken bij Real Madrid. Mis niets van alle actie bij VoetbalPrimeur.

De uitwedstrijd van Juventus tegen Genoa begint om 21:45 uur. Lazio speelt eerder op de dinsdagavond (19:30 uur) een uitwedstrijd tegen Torino. De Oude Dame weet dus voordat het aan de wedstrijd tegen Genoa begint hoe Lazio uit de strijd met Torino is gekomen.

Om 22:00 uur is het de beurt aan Barça en Atlético om de bal aan het rollen te brengen. Door het puntenverlies van Barcelona afgelopen zaterdag tegen Celta de Vigo is er een overwinning nodig tegen het team van trainer Diego Simeone. Real Madrid heeft op het moment een voorsprong van twee punten op de ploeg uit Catalonië. Ook het onderlinge resultaat is in het voordeel van De Koninklijke.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws