'Botteghin-vertrek definitief: onderhandelingen worden niet meer hervat'

'Botteghin-vertrek definitief: onderhandelingen worden niet meer hervat'

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 08:55wo 01-07-2020 om 08:55

Eric Botteghin vertrekt definitief bij Feyenoord. Volgens het Algemeen Dagblad onderhandelen de partijen niet verder over een contract.

Botteghin zit daardoor vanaf woensdag zonder club. Technisch directeur Frank Arnesen is er niet in geslaagd een financieel aanbod te doen waar de Braziliaan mee wil instemmen. Het AD meldt dat een scheiding in principe definitief is, tenzij Botteghin zich opeens alsnog bedenkt over het laatste voorstel.

Naast een middenvelder en een linkeraanvaller moet Feyenoord nu dus ook op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Momenteel heeft trainer Dick Advocaat alleen Marcos Senesi, Sven van Beek en George Johnston tot zijn beschikking. Johnston kwam afgelopen seizoen niet tot speelminuten. Feyenoord lijkt een poging te gaan wagen om Edgar Ié nog een seizoen van Trabzonspor te huren.

In tegenstelling tot Botteghin, die in totaal vijf seizoenen speelde in De Kuip, verlengde Leroy Fer vlak voor het aflopen van zijn contract wél zijn verbintenis. Hij staat nu tot medio 2022 onder contract bij de Rotterdammers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws