Cambuur verlengt contract, 'nog vóór het weekend heuglijk Mühren-nieuws'

Cambuur verlengt contract, 'nog vóór het weekend heuglijk Mühren-nieuws'

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 13:20wo 01-07-2020 om 13:20

SC Cambuur kan zijn supporters binnenkort verblijden met fraai nieuws. Robert Mühren werd in 2019/2020 topscorer van de Keuken Kampioen Divisie en zal ook komend seizoen actief zijn in Leeuwarden, meldt Voetbal International woensdagmiddag in navolging van het Algemeen Dagblad.

Mühren scoorde vorig seizoen liefst 26 keer in 29 wedstrijden, maar de Zulte Waregem-huurling moest daarna noodgedwongen terug naar West-Vlaanderen, waar zijn contract nog één jaar doorliep. Cambuur en de 31-jarige Noord-Hollander wilden de samenwerking graag voortzetten, maar waren afhankelijk van wat Zulte Waregem van plan was. Volgens VI is er inmiddels een doorbraak bereikt: de gesprekken bevinden zich in een afrondende fase en Cambuur hoopt het Mühren-nieuws nog voor het weekend wereldkundig te maken.

Als het zover is, krijgt de topschutter in ieder geval weer gezelschap van Sven Nieuwpoort: het contract van de verdediger liep dinsdag af, maar is met één seizoen verlengd, heeft Cambuur laten weten via de officiële kanalen. "Sven heeft door een blessure niet zoveel kunnen spelen als hij en wij zouden willen, maar iedereen heeft kunnen zien dat het een verdediger is met veel ervaring en kwaliteit", aldus technisch manager Foeke Booy. Doelman Sonny Stevens is formeel vertrokken, maar Cambuur hoopt uiteindelijk ook zijn aflopende contract te verlengen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Cambuur komend seizoen alsnog promoveren?

(1564 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws