'Men gelooft het misschien niet, maar wij willen de top-drie aanvallen'

'Men gelooft het misschien niet, maar wij willen de top-drie aanvallen'

01-07-2020 15:54
174

FC Utrecht opent de aanval op de traditionele top-drie. Dat maakten clubeigenaar Frans van Seumeren, trainer John van den Brom en technisch directeur Jordy Zuidam woensdagmiddag duidelijk in Stadion Galgenwaard, waar de vijftigste verjaardag van de club werd gevierd.

Van den Brom staat volledig achter de doelstelling. "Ik ben blij dat het wordt uitgesproken", wordt hij geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Als grote club moet je, vind ik, die ambitie hebben. We hebben erover gesproken en gaan er alles aan doen. We zijn in een andere categorie gaan scouten en hebben nu jongens die geloven in dit plan."

Wedden

Meer odds

Het is de missie van Van Seumeren, die de laatste jaren ettelijke miljoenen in de club pompte, om de scepsis te overwinnen en het gat met Ajax, PSV en Feyenoord te verkleinen. "Men gelooft het misschien niet, maar wij willen de top-drie aanvallen."

"We hebben in 2013 een plan neergelegd om structureel bij de subtop te horen", haakte Zuidam in. "We hebben hoge pieken gehad en ook wat dalen. We hebben het fundament gelegd en nu is het tijd om de lat hoger te leggen", verklaart de technisch directeur. "Het zou ook gek zijn als we nu tevreden zouden zijn."