Directeur Koevermans bevestigt: injectie van buitenaf 'speerpunt' in De Kuip

Directeur Koevermans bevestigt: injectie van buitenaf 'speerpunt' in De Kuip

Gepubliceerd: woensdag 1 juli 2020 om 21:40wo 01-07-2020 om 21:40

Feyenoord-directeur Mark Koevermans heeft een klein tipje van de sluier opgelicht over de overnamegesprekken van Feyenoord. De voormalig proftennisser bevestigt dat externe partijen belangstelling hebben voor de stadionclub.

De Telegraaf pakte recentelijk groot uit met nieuws over Amerikaanse investeerders. Emile Schelvis beweerde echter bij Rondo dat deze geïnteresseerde partijen 'niet bestaan' en dat de verhalen hierover de wereld in zijn geholpen door president-commissaris Toon van Bodegom. Koevermans houdt zich voorlopig op de vlakte. "Er zijn altijd gesprekken, zeg ik. Op het moment dat er iets concreets uit komt, gaan we dat melden", laat hij weten voor de camera van RTV Rijnmond.

Feyenoord is echter al langer op zoek naar financiële injecties van buitenaf, beaamt Koevermans. "Dat is niet van dit jaar, maar van jaar en dag dat er interesse is in Feyenoord. Nederlandse partijen, maar ook buitenlandse partijen: uit het verre Oosten, uit Amerika, enzovoort. Dus dat is niets nieuws. Op dit moment zijn er een aantal gesprekken, maar nog niets echt concreets. Dus daar is nog weinig over te melden. Wat we wel in december gezegd hebben, is dat het één van de speerpunten is."

Na de uitbraak van het coronavirus zijn de overnamegesprekken tijdelijk stilgelegd, omdat Feyenoord 'andere prioriteiten' had. "Zoals het er nu naar uitziet, gaat dat straks in september weer beginnen, komt de club hopelijk ook weer een rustiger vaarwater en kunnen we daar weer meer focus aan geven."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Stelling: alleen met een overname kan Feyenoord het gat met Ajax en PSV dichten

(1433 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws