LIVE: Liverpool heeft last van 'hangover', City vernedert de kampioen (gesloten)

LIVE: Liverpool heeft last van 'hangover', City vernedert de kampioen (gesloten)

02-07-2020 19:00 Laatste update: 23:05
44

Liverpool stapt donderdag voor het eerst als kampioen van Engeland weer het veld op, en dat uitgerekend tegen nummer twee Manchester City. Volg de feestwedstrijd van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum in het Etihad Stadium (aftrap 21.15 uur) live bij VoetbalPrimeur. 

Nooit eerder was een club in de Premier League zo snel kampioen als Liverpool. De ploeg van Jürgen Klopp moet nog zeven wedstrijden spelen en heeft de titel al op zak. Het langverwachte kampioenschap van Liverpool werd veiliggesteld door de 2-1 nederlaag van de laatste achtervolger, Manchester City, op bezoek bij Chelsea afgelopen donderdag.

Wedden

Meer odds

Tegen datzelfde Manchester City speelt Liverpool zijn eerste wedstrijd sinds het behalen van de titel. Waar Klopp en zijn mannen uitgespeeld zijn, moet Manchester City nog even aan de bak. De ploegvan Pep Guardiola wil graag de tweede plek veiligstellen, en kan de voorsprong op nummer drie Leicester City bij een overwinning uitbouwen naar een ogenschijnlijk onoverbrugbare voorsprong van elf punten.

Overigens krijgt Liverpool pas de Premier League uitgereikt tijdens hun laatste thuiswedstrijd tegen Chelsea op 18 juli.