Feyenoord presenteert nieuw uitshirt voor seizoen 2020/2021

Feyenoord presenteert nieuw uitshirt voor seizoen 2020/2021

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 10:03do 02-07-2020 om 10:03

Laatste update: donderdag 2 juli 2020 om 10:13do 02-07-2020 om 10:13

Feyenoord heeft dinsdagochtend het nieuwe uitshirt gelanceerd. De Rotterdammers gaan op vreemde bodem in rood-zwarte tenues spelen, zo maakt de club donderdagochtend bekend.

Het nieuwe uitshirt wordt door het overgrote deel van de Feyenoord-aanhang positief ontvangen. Voor het tenue is gekozen voor de kleuren rood en zwart, terwijl het broekje en de sokken rood zijn. In de nek is de tekst 'Feyenoord Rotterdam' te vinden.

'Het krachtige zwarte shirt wordt aangevuld met details in de overige clubkleuren: rood en wit. Zo zijn aan de voorkant horizontale rode strepen en een opvallend grafisch element te vinden', aldus Feyenoord. 'In de kraag en mouwen zijn juist witte details opgenomen. Ook de partnerlogo’s en rugbedrukking zijn wit, in lijn met de 3 adidas-strepen aan de zijkant van het shirt.'

Wel is er een klein puntje van kritiek. Feyenoord en kledingsponsor Adidas hebben gekozen voor een zogeheten 'plaklogo'. De afgelopen seizoenen werd het logo van Feyenoord wél op het shirt geborduurd.

Het uitshirt is op zaterdag 4 juli verkrijgbaar in een 'drive-through Fanshop', waarbij supporters met de auto door de buitenring van De Kuip rijden. De gehele uitcollectie is per direct online te bestellen via de webshop van Feyenoord, met levering op maandag 6 juli.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws