'Het lijkt me echt leuk om assistent-trainer te worden bij een goede club'

'Het lijkt me echt leuk om assistent-trainer te worden bij een goede club'

Gepubliceerd: donderdag 2 juli 2020 om 10:30do 02-07-2020 om 10:30

De coronacrisis heeft Oussama Tannane (26) aan het denken gezet. De aanvaller van Vitesse gaat als voetballer door tot hij 'erbij neervalt', vertelt hij aan de Gelderlander.

De lockdown was zwaar voor liefhebber Tannane. "k zat thuis en werd bijkans gek", vertelt de aanvaller, die daardoor ook nieuwe inzichten kreeg. "Stel je voor dat je binnenkort klaar bent met voetbal? Wat dan? Ik kan me een leven zonder voetbal moeilijk voorstellen."

"Ik heb door de voorbije maanden over mijn toekomst nagedacht. Ik ga door tot ik erbij neerval. Dat heb ik altijd al gezegd. Daarna lijkt het mij echt leuk om jeugdtrainer worden. Of assistent-trainer bij een goede club. Ja, ik overweeg nu de cursus te gaan doen. Dat krijg je van niets doen."

Vitesse had woensdag de primeur in de Eredivisie door als eerste club weer volledig te trainen. Tannane: "De voorbije maanden waren de trainingen bezigheidstherapie. Dat was een beetje voorzetten geven. Latje trappen. Voetvolley. Dit is het echte werk. Partijen. Voetbal met fysieke duels. Dribbelen, mensen opzoeken. Passjes geven. Scoren. Ik voel me heerlijk. Bevrijd, ja. Zo voelt dat wel."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws