Bizarre aanval op Messi: 'Waar is Griezmann bang voor? Een autist van 1.50?'

Bizarre aanval op Messi: 'Waar is Griezmann bang voor? Een autist van 1.50?'

02-07-2020 18:11
77

De zeer late invalbeurt van Antoine Griezmann in het duel van FC Barcelona met zijn oude club Atlético Madrid houdt de gemoederen bezig. Christophe Dugarry vindt dat zijn 29-jarige landgenoot met zijn vuist op tafel moet slaan in Camp Nou.

De Franse oud-international opent in gesprek met RMC Sport een opmerkelijke aanval op Lionel Messi. "Waar is Griezmann bang voor? Iemand van 1 meter 50 die een halve autist is? Het enige wat hij moet doen is ballen tonen", doelt hij op de Argentijnse superster van Barça.

"Antoine heeft geen zelfvertrouwen, zijn optredens vallen tegen", vertelt Dugarry. "Er wordt al een jaar lang geroepen dat Griezmann een probleem heeft met Lionel Messi. Het is dan ook waar dat Messi hem vaker overslaat op het veld, maar dat verbaast me eigenlijk helemaal niet. Griezmann verliest alle ballen en speelt met een houten been."

"Daarom speelt hij steeds meer op safe en heeft hij minder in te brengen. Maar als Griezmann alleen maar naar Messi gaat kijken, worden de problemen ook niet opgelost", aldus Dugarry, die ook trainer Quique Setién van de Catalanen onder vuur neemt. "Setién is een hele aardige man, maar hij heeft geen niveau. Hij weet niet hoe hij het team moet laten spelen. Ik denk niet dat hij iets persoonlijks heeft tegen Griezmann. Hij is gewoon incompetent."

Griezmann mocht dinsdag tegen Atlético slechts één minuut meedoen. Zijn oude trainer Diego Simeone kon daar al weinig begrip voor opbrengen, terwijl ook de vader en de broer van de aanvaller kritiek uitten. Zijn zus Maud, die tevens zijn zaakwaarnemer is, gaat in gesprek met Barça, zo meldde Le Parisien eerder op de dag.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie