Feyenoord en Linssen vinden elkaar toch: 'Feyenoord nog steeds tevreden, hij ook'

Feyenoord en Linssen vinden elkaar toch: 'Feyenoord nog steeds tevreden, hij ook'

Gepubliceerd: zaterdag 4 juli 2020 om 16:58za 04-07-2020 om 16:58

Feyenoord gaat aan het begin van de week alsnog een 'transfer van de lange adem' afronden, werd vrijdagavond duidelijk. Bryan Linssen leek definitief niet naar Rotterdam-Zuid te gaan verkassen, maar beide partijen hebben elkaar alsnog gevonden.

Onder meer het Algemeen Dagblad meldde dat er tóch nog een doorbraak is bereikt en dat Linssen na het weekend al gepresenteerd wordt. Feyenoord haalde met Christian Conteh al een linksbuiten binnen, maar zocht ook een aanvaller die direct ingezet kan worden als vervanger van de zwaar geblesseerde Luis Sinisterra: dat moet dus Linssen worden. "Een transfer van de lange adem. Het is nog niet helemaal honderd procent rond, maar bij Feyenoord hebben ze er goede hoop op dat Linssen kort na het weekend kan worden gepresenteerd als nieuwe aanwinst", aldus Mikos Gouka, Feyenoord-watcher namens het AD.

Feyenoord en Linssen waren al langer met elkaar in gesprek, maar het verschil in vraag en aanbod leek niet te overbruggen. "Nu, in deze laatste week hebben ze toch gezien dat Linssen nergens getekend had. Conteh is gehaald, maar dat is meer iemand voor de toekomst. Ze zoeken iemand die er meteen staat. Waarschijnlijk hebben ze in de scoutingslijsten gekeken en alle tips nagetrokken. En daaruit de conclusie getrokken dat Linssen daarin veruit de beste is."

Beide partijen hebben elkaar in financieel opzicht nu wél kunnen vinden. "Ze zijn iets dichter bij elkaar gekomen. Volgens mij is Feyenoord daar nog steeds tevreden over. En Linssen blijkbaar ook", aldus Gouka, die denkt dat Linssen een goede kans maakt om te slagen in De Kuip. "Zeker als die jongen topfit binnenkomt en weet: die positie ligt helemaal open. Sinisterra is er voorlopig nog niet, Conteh heeft tijd nodig en Ridgeciano Haps is een linksback. Dus voor hem is het een gouden kans."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat Linssen slagen bij Feyenoord?

(4958 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws