Streuer sluit opvallende Twente-transfer uit: 'Heeft al tijden niets laten zien'

Streuer sluit opvallende Twente-transfer uit: 'Heeft al tijden niets laten zien'

06-07-2020 08:25 Laatste update: 14:47
33

Voor FC Twente is er nog werk aan de winkel op de transfermarkt, maar technisch directeur Jan Streuer wil geen overhaaste beslissingen nemen. De Enschedese club wacht rustig af of de topclubs in Nederland spelers transfervrij laten vertrekken.

"De kunst is nu nog even geduld te hebben, want er komen nog heel veel spelers op de markt", stelt Streuer in gesprek met TC/Tubantia. "Grote clubs als Ajax en PSV bijvoorbeeld willen toch eerst even aankijken wat ze met de huidige spelers willen. Straks komt er misschien nog ruimte als ze zelf wat aankopen hebben gedaan."

Een van de namen die ronddwaalt in Enschede is die van Tomás Necid. Streuer ontkent echter dat Twente dichtbij een akkoord is. "Op onze lijst staan veel spitsen en we zijn ons nog aan het oriënteren." Op een terugkeer van Douglas hoeft men in Enschede ook niet te rekenen, is Streuer duidelijk. "Douglas heeft al tijden niets meer laten zien en hoe lang is het wel niet geleden dat hij een fatsoenlijke wedstrijd heeft gespeeld? Voordat zo'n speler in de training aan kan klampen, zijn we tijden verder. Wij zoeken ervaren spelers die voorbeelden zijn voor de rest. El Ahmadi is zo'n voorbeeld en Brama ook. Douglas is dat in mijn ogen niet."

Brama
Wel verwacht Streuer dat Wout Brama zijn contract in de Grolsch Veste gaat verlengen. "We zijn er nog niet uit met elkaar, maar ik heb goede hoop dat het op korte termijn wel gaat gebeuren", sluit de technisch directeur af.