'Feyenoord wil volgend contract verlengen: gesprekken met talent'

'Feyenoord wil volgend contract verlengen: gesprekken met talent'

06-07-2020 11:42 Laatste update: 11:54
58

Feyenoord wil na het afronden van de transfer van Bryan Linssen doorpakken. De Rotterdammers hopen tot een akkoord te komen met Crysencio Summerville over een nieuw contract.

Summerville, die afgelopen seizoen op huurbasis speelde voor ADO Den Haag, heeft nog een eenjarig contract in de Kuip. Technisch directeur Frank Arnesen probeert die verbintenis nu te verlengen, meldt het Algemeen Dagblad. Als het aan Feyenoord ligt tekent Summerville spoedig een nieuw, meerjarig contract bij de club.

Het verlengen van de verbintenis van Summerville moet de volgende slag van Feyenoord worden deze transferzomer. De club heeft Mark Diemers en Christian Conteh al aangetrokken en hoopt maandag ook Bryan Linssen voor te stellen aan pers en publiek. Daarnaast verlengde Leroy Fer na lange onderhandelingen zijn contract in Rotterdam.

De achttienjarige Summervile heeft zijn debuut voor Feyenoord nog niet gemaakt. De afgelopen twee seizoenen kwam hij in totaal tot 39 wedstrijden  tijdens verhuurperiodes bij ADO Den Haag en FC Dordrecht.