Update: Nieuw management bevestigt interesse: nog geen bod bij PSV

Update: Nieuw management bevestigt interesse: nog geen bod bij PSV

07-07-2020 16:19 Laatste update: 08-07-2020 07:52
166

Jorrit Hendrix geniet interesse van clubs uit Italië, Engeland en Amerika, meldt Voetbal International dinsdagmiddag. De PSV'er heeft nog een contract voor één seizoen en hoopt op een transfer.

PSV moet de 25-jarige Hendrix verkopen om nog iets aan hem te verdienen, tenzij hij zijn contract verlengt. VI schrijft dat de middenvelder in de wachtkamer zit omdat andere competities nog niet zijn uitgespeeld.

Het weekblad maakt melding van belangstelling uit Italië, Engeland en Amerika, maar duidelijk wordt niet om welke clubs het gaat. Eerder is hij al in verband gebracht met Bologna. Hendrix heeft onlangs zijn zevende seizoen bij PSV achter de rug.

Volgens VI staat Marco van Ginkel hoog op het lijstje bij PSV. De middenvelder werd eerder al gehuurd van Chelsea en zelf ziet hij een nieuwe verhuurperiode wel zitten. Chelsea verlengde onlangs het contract van van Ginkel met één jaar. 

Update: Jorrit Hendrix staat inderdaad in de belangstelling van clubs uit Engeland, Italië en de Verenigde Staten. De nieuwe zaakwaarnemer van de PSV'er, Fulco van Kooperen, heeft tegen het Eindhovens Dagblad bevestigd dat er geïnformeerd wordt door clubs. Van een bod is nog geen sprake, maar Hendrix staat volgens zijn zaakwaarnemer wel open voor een avontuur.