'Real heeft tegen Van de Beek gezegd: je mag een andere club zoeken'

'Real heeft tegen Van de Beek gezegd: je mag een andere club zoeken'

08-07-2020 08:52
201

Real Madrid heeft Donny van de Beek laten weten dat hij naar een andere club mag zoeken als hij dat wil. De Koninklijke heeft op dit moment geen interesse in de Ajax-middenvelder.

Dat zegt Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, in gesprek met Veronica Inside. Real Madrid heeft de kans om Van de Beek voor 55 miljoen euro over te nemen van Ajax. "Maar Real Madrid heeft zich in feite teruggetrokken", zegt Driessen. "Die hebben gezegd: als jij naar een andere club wil zoeken, dan kan dat. Real wil zich niet committeren aan Donny van de Beek. Die zijn nu met andere spelers bezig, waaronder Pogba."

Real Madrid worstelt met de financiën en wil niet zomaar met geld gaan smijten. "Zij richten zich nu op het topsegment en dat is niet Donny van de Beek. Van de Beek is voor erbij", stelt Driessen. "Pogba vertegenwoordigt een enorme commerciële waarde. Een transfer moet zich ook terugverdienen. Pogba verdient zich eerder terug dan Donny van de Beek. Eerst gaat Real Madrid voor de grote jongens, en daarna voor de opvulling. En 55 miljoen euro is veel geld voor Van de Beek, zeker in deze periode."

De afgelopen periode heeft Manchester United interesse getoond in de spelmaker van Ajax, die nog een contract tot medio 2022 heeft.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie