Ajax oefent tegen FC Utrecht en vult laatste gaatje in FOX Sports-agenda

Ajax oefent tegen FC Utrecht en vult laatste gaatje in FOX Sports-agenda

10-07-2020 14:13
64

Ajax ontvangt ook FC Utrecht in zijn aanloop naar het nieuwe Eredivisie-seizoen. De Amsterdammers oefenden al thuis tegen RKC Waalwijk en hebben ook het laatste gaatje in het speelschema van FOX Sports ingevuld.

De Eredivisie-zendgemachtigde heeft tijdens de maand augustus een reeks oefenwedstrijden ingepland die live uitgezonden zullen worden. Ajax speelt op zaterdag 8 augustus tegen RKC Waalwijk en moest voor donderdag 13 augustus nog een sparringpartner zoeken: de keuze is op FC Utrecht gevallen, heeft Ajax in een reactie op FOX Sports bevestigd.

Eén dag van tevoren spelen Jong Ajax en Jong FC Utrecht al tegen elkaar. De ploeg van John van den Brom trapt de oefenmaand af tegen AZ en speelt op donderdag 20 augustus ook tegen sc Heerenveen. Ajax en FC Utrecht kwamen elkaar twee keer tegen tijdens het seizoen 2019/2020: Ajax won op 10 november thuis met 4-0, FC Utrecht nam begin maart revanche met een 2-0 zege in de halve finale van de KNVB Beker. Het competitietreffen in De Galgenwaard werd afgelast vanwege storm Ciara en kon na de coronacrisis niet meer ingehaald worden.