Streppel 'heeft genoeg gezien' en maakt schoon schip bij Roda: Spanjaard mag weg

Streppel 'heeft genoeg gezien' en maakt schoon schip bij Roda: Spanjaard mag weg

Gepubliceerd: zaterdag 11 juli 2020 om 16:32za 11-07-2020 om 16:32

De trainerswissel bij Roda JC heeft voor Antonio Cotán niet bepaald gunstig uitgepakt. De 24-jarige Spanjaard kwam in 2019 over van Gimnàstic de Tarragona, tekende toen een tweejarig contract en mag nu uitzien naar een nieuwe werkgever.

Roda JC opende zaterdagmiddag zijn oefencampagne met een 15-0 zege op de amateurs van Alfa Sport. Cotán - afgelopen seizoen goed voor 27 officiële optredens – behoorde wel tot de wedstrijdselectie, maar kwam niet in actie. De nieuwe trainer Jurgen Streppel bevestigde tegenover De Limburger dat hij 'genoeg gezien' had tijdens de trainingen en dat de middenvelder uit Sevilla op zoek mag naar een nieuwe club.

De Zuid-Limburgers willen onder Streppel een nieuwe start maken na een even rumoerig als teleurstellend verlopen seizoen. Roda JC werd zeventiende in de Keuken Kampioen Divisie, in een seizoen dat vooral gekleurd werd door het rumoer rond de Mexicaanse investeerder Mauricio García de la Vega. Thijmen Goppel en Stefano Marzo zijn vooralsnog de enige twee aanwinsten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws