Update: Tottenham bevestigt tragische dood van broer van Aurier

Update: Tottenham bevestigt tragische dood van broer van Aurier

13-07-2020 09:32 Laatste update: 11:34
39

Een drama voor Serge Aurier: de broer van de Tottenham Hotspur-speler is in de nacht van zondag op maandag doodgeschoten in Toulouse. Dat melden Franse media.

De 26-jarige broer van Aurier, Christopher, werd volgens Europa 1 en Le Point in de vroege ochtend geraakt door een kogel. Het incident gebeurde om 5.00 uur op Boulevard de Thibaud in Toulouse, nabij een club. In het ziekenhuis werd hij doodverklaard. Franse media schrijven dat de dader nog op de vlucht is.

Aurier, één jaar ouder dan zijn overleden broer, speelde zondag nog negentig minuten in de North London Derby tussen Tottenham Hotspur en Arsenal. Hij kwam tussen 2011 en 2014 uit voor Toulouse. Na een periode bij Paris Saint-Germain tekende de rechtsback drie jaar geleden in Engeland.

Christopher Aurier heeft een verleden als profvoetballer: hij speelde net als zijn oudere broer bij RC Lens en kwam daarna uit voor Rodéo FC Toulouse, Gueugnon en Chantilly.

Update: Tottenham Hotspur heeft bevestigd dat de broer van Serge Aurier maandagochtend overleden is. Volgens Franse media is hij in Toulouse doodgeschoten in de buurt van een club. De dader zou nog op de vlucht zijn. 'Iedereen bij de club wenst Serge en zijn familie veel sterkte en onze gedachten zijn bij hen', aldus Tottenham in een verklaring.