‘Opvallende wending in Havertz-soap: Duitser zet deur weer wagenwijd open'

‘Opvallende wending in Havertz-soap: Duitser zet deur weer wagenwijd open'

14-07-2020 17:52 Laatste update: 18:49
21

De volgende opvallende ontwikkeling in de transferverhalen rondom Bayer Leverkusen-parel Kai Havertz. De Duitser vindt het naar verluidt geen probleem wanneer zijn volgende club geen Champions League speelt, maar wil vooral een 'goed toekomstplan' zien.

Dat meldt de BBC. De interesse van Chelsea in Havertz is geen publiek geheim: de Londense club wil na Hakim Ziyech en Timo Werner ook Havertz naar Stamford Bridge halen. Chelsea staat op het moment van schrijven derde in de Premier League, een plek die recht geeft op Champions League-voetbal volgend seizoen.

Wedden

Meer odds

De ploeg heeft het zichzelf echter lastig gemaakt door met 3-0 te verliezen van Sheffield United. Nummers vier en vijf, Leicester City en Manchester United, staan slechts één punt achter The Blues. De nummer vier van Engeland gaat ook de Champions League in, maar de vijfde plaats geeft slechts recht op Europa League-voetbal.

Havertz gaf eerder aan dat hij bij zijn volgende club Champions League wil spelen, maar bindt nu wat in. De spelmaker, die ook als aanvaller uit de voeten kan, geeft aan dat het toekomstplan van de club net zo belangrijk is.