Buijs citeert Robben: 'Als Ramon het wil, prima. Anders pak ik een ander nummer'

Buijs citeert Robben: 'Als Ramon het wil, prima. Anders pak ik een ander nummer'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 13:07wo 15-07-2020 om 13:07

Laatste update: woensdag 15 juli 2020 om 16:53wo 15-07-2020 om 16:53

Als Arjen Robben zijn rentree bij FC Groningen gaat maken, zal hij dat doen met nummer 10. De verloren zoon heeft het prestigieuze rugnummer echter niet opgeëist bij FC Groningen, benadrukt trainer Danny Buijs.

Deze verscheen woensdag in een livestream van het Dagblad van het Noorden, waarin vanzelfsprekend de naderende rentree van Robben ter sprake kwam. Buijs moest 'een verhaal uit de wereld helpen', liet hij weten: Robben wilde niet koste wat kost met nummer 10 spelen. "Dat kwam vanuit de club. Toen is aangegeven dat het qua marketing interessant kon zijn."

Ramon Pascal Lundqvist speelde vorig seizoen met nummer 10. "Als Ramon daar ook vrede mee heeft, is het prima. Anders pak ik een ander nummer. Zo stond hij erin", aldus Buijs. Lundqvist liet kort na de entree van Robben al weten dat hij zijn rugnummer graag afstaat.

Robben liet begin juli weten dat hij één jaar na zijn voetbalpensioen weer zijn rentree als speler wilde maken. De 96-voudig Oranje-international is inmiddels volop in training.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Robben terug in de Eredivisie: goed idee?

(7522 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws