Update: 'PSV en Heerenveen onderhandelen: meerjarig contract wacht voor Ruiter'

Update: 'PSV en Heerenveen onderhandelen: meerjarig contract wacht voor Ruiter'

Gepubliceerd: woensdag 15 juli 2020 om 16:06wo 15-07-2020 om 16:06

Laatste update: donderdag 16 juli 2020 om 17:32do 16-07-2020 om 17:32

Robbin Ruiter moet het keepersprobleem bij sc Heerenveen oplossen. Volgens het Eindhovens Dagblad staat de reservedoelman van PSV op de nominatie om deze zomer naar Friesland te verhuizen. Ook Voetbal International maakt melding van de interesse.

Ruiter heeft een doorlopend contract bij PSV, terwijl Heerenveen geen transfersommen wil betalen. De twee clubs koersen daardoor mogelijk af op een huurdeal. Heerenveen heeft een keeper nodig, omdat Warner Hahn, Filip Bednarek én Trevor Doornbusch transfervrij zijn vertrokken.

Het is geen geheim dat Ruiter openstaat voor een nieuwe uitdaging, omdat hij in Eindhoven door de aanwezigheid van Lars Unnerstall en Jeroen Zoet geen uitzicht heeft op een basisplaats. Bovendien overweegt de nieuwe trainer Roger Schmidt een nieuwe, meevoetballende keeper naar PSV te halen.

Eerder deze week werd Willem II ook genoemd als optie voor Ruiter. De 33-jarige doelman stond in het verleden onder contract bij FC Volendam, FC Utrecht en Sunderland. Afgelopen seizoen was hij kortstondig eerste keeper bij PSV na een blessure bij Zoet.

Update: PSV en sc Heerenveen zijn volop in onderhandeling over een transfer van Robbin Ruiter, meldt Voetbal International. Het verschil tussen vraag en aanbod lijkt overbrugbaar, als beide partijen wat wat bij de wijn doen. Voor de 33-jarige doelman ligt een meerjarig contract klaar in het Abe Lenstra Stadion.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Ruiter een versterking voor Heerenveen?

Ja
87%
Nee
13%
(1428 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws