Egyptisch talent rekent op bod van Ajax of Feyenoord: 'Ik verwacht nog deze week'

Egyptisch talent rekent op bod van Ajax of Feyenoord: 'Ik verwacht nog deze week'

15-07-2020 19:35
103

Abdel Rahman Magdy houdt serieus rekening met een transfer naar Ajax of Feyenoord. De Egyptische vleugelaanvaller (22) werd begin vorige week in verband gebracht met de Nederlandse topclubs.

Magdy speelt in eigen land voor Ismaily SC. Deze zomer hoopt hij de stap naar Europa te maken en volgens zijn zaakwaarnemer toonden meerdere Eredivisie-clubs al interesse, waaronder Feyenoord en Ajax. Volgens media in het Afrikaanse land moet hij zo'n 1,8 miljoen euro kosten.

"Ik wil in het buitenland spelen, zeker nu ik nog jong ben", laat Magdy nu zelf weten aan Egyptische media, geciteerd door KingFut. "Na de Africa Cup O23 (eind november, red.) ben ik aangeboden bij Nederlandse clubs als Ajax en Feyenoord. Desondanks heeft Ismaily nog geen bod ontvangen, maar ik verwacht dat er nog deze week een aanbieding komt."

Magdy staat in eigen land te boek als één van de grootste talenten. Hij kwam dit seizoen tot dusver zestien keer in actie voor Ismaily, waarin hij één keer scoorde en twee assists gaf. Hij speelde tot dusver één interland voor het nationale team van Egypte. Hij won in november de Africa Cup O23 met zijn land.