Deal voor 'onbepaalde tijd': Keuken Kampioen langer aan Eerste Divisie verbonden

Deal voor 'onbepaalde tijd': Keuken Kampioen langer aan Eerste Divisie verbonden

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 08:09do 16-07-2020 om 08:09

Laatste update: donderdag 16 juli 2020 om 08:13do 16-07-2020 om 08:13

Keuken Kampioen blijft ook de komende jaren verbonden aan de Eerste Divisie. De samenwerking tussen beide partijen is met onbepaalde tijd verlengd.

Met die melding komt FOX Sports donderdag. Keuken Kampioen is inmiddels twee jaar verbonden aan de Eerste Divisie en is zo tevreden met de samenwerking dat er door beide partijen besloten is om voor onbepaalde tijd met elkaar door te gaan. Dit betekent dat het tweede niveau van Nederland ook de komende jaren door het leven zal gaan als Keuken Kampioen Divisie.

Keuken Kampioen hoopt door de samenwerking te verlengen de door de coronacrisis getroffen clubs op het tweede niveau een hart onder de riem te steken. "Een verlenging voor onbepaalde tijd is uniek in het voetbal en geeft een enorm positief signaal af aan de clubs in de Keuken Kampioen Divisie", vertelt algemeen directeur Marc Boele van de Coöperatie Eerste Divisie. "We zijn erg blij met het vertrouwen dat Keuken Kampioen voor onbepaalde tijd naar ons uitspreekt. Het is in deze tijd geen vanzelfsprekendheid dat een sponsorcontract van dit formaat wordt verlengd."

Wim de Ruiter, holding directeur van De Mandemakers Groep waartoe Keuken Kampioen behoort, is nog steeds enthousiast over de samenwerking. "We merken dat de naamgeving van de Keuken Kampioen Divisie een geweldige positieve impact heeft op alle facetten van ons merk. De competitie die staat voor kwaliteit, beleving en toegankelijkheid past erg goed bij ons."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws