Kudus dolblij met transfer naar Ajax: Mijn dromen najagen

Kudus dolblij met transfer naar Ajax: "Mijn dromen najagen"

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 16:02do 16-07-2020 om 16:02

Mohammed Kudus kan niet wachten om bij Ajax de volgende stap in zijn carrière te zetten. Dat zegt de negentienjarige Ghanees in een eerste reactie op de website van FC Nordsjaelland.

Aan die club heeft Ajax naar verluidt negen miljoen euro betaald om Kudus naar Amsterdam te krijgen. "Mij wacht nu een nieuwe plek", zegt de middenvelder annex aanvaller in zijn afscheidsboodschap aan de fans. "Ajax is een heel bijzondere club met een heel bijzondere cultuur, die ik graag omarm. Ik kijk er naar uit om mijn ontwikkeling bij Ajax voort te zetten en mijn dromen na te jagen. Dat ben ik verschuldigd aan mijn coaches en mijn teamgenoten bij FC Nordsjaelland."

Kudus spreekt zijn teleurstelling uit dat hij er met de Deense club niet in is geslaagd om Europees voetbal te halen. "Maar ik heb toch het gevoel dat ik mijn stempel heb kunnen drukken. Het was een lange reis voor mij met voorspoed en tegenslagen, maar ik ben dankbaar voor mijn tijd hier. Voor mijn ontwikkeling, het vertrouwen en de kansen die mij gegeven zijn", aldus Kudus.

De Ghanees heeft donderdag bij Ajax een vijfjarig contract getekend en gaat met nummer 20 spelen in Amsterdam.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Een goede versterking voor Ajax?

(2406 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws