The Telegraph: Everton brengt bod uit van 20 miljoen op Ajax-target Højbjerg

The Telegraph: Everton brengt bod uit van 20 miljoen op Ajax-target Højbjerg

Gepubliceerd: donderdag 16 juli 2020 om 21:26do 16-07-2020 om 21:26

Everton heeft de eerste zet gedaan in de transferstrijd om Pierre-Emile Højbjerg. Director of football Marcel Brands van The Toffees heeft een bod van zo'n twintig miljoen euro uitgebracht op de 24-jarige middenvelder, meldt The Telegraph.

Højbjerg staat in de belangstelling van onder meer Ajax, Tottenham Hotspur en Everton. Spurs werd gezien als de grote favoriet om de Deen van Southampton in te lijven, mede doordat de Londenaren rechtsback Kyle Walker-Peters in een deal willen betrekken. Everton en Brands openen het bal nu echter met een bod van achttien miljoen pond, omgerekend ongeveer twintig miljoen euro, aldus The Telegraph.

Volgens Sky Sports hanteert Southampton vooralsnog een vraagprijs van 27,5 miljoen euro. Ook Ajax hoopt Højbjerg over te nemen, maar de speler heeft zelf een voorkeur voor een nieuw avontuur in de Premier League, en het liefst bij Tottenham. De Deense international verloor zijn aanvoerdersband bij Southampton, nadat hij aankondigde zijn tot medio 2021 lopende contract niet te willen verlengen.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws