Woedende Messi loopt leeg: 'We zijn een zwak team, zo komen we nergens'

Woedende Messi loopt leeg: 'We zijn een zwak team, zo komen we nergens'

16-07-2020 23:40 Laatste update: 23:51
206

Lionel Messi is keihard voor zijn medespelers, nadat FC Barcelona donderdag door Real Madrid werd onttroond als kampioen van Spanje. De Catalanen gingen tot overmaat van ramp zelf met 1-2 onderuit tegen Osasuna.

"Al het hele seizoen zijn we een erg zwak team, worden we afgetroefd op intensiteit, op motivatie", liep de aanvoerder van Barcelona leeg voor de Spaanse televisie, geciteerd door Marca. "Ploegen scoren erg makkelijk tegen ons, we hebben veel punten verloren op plekken waar dat niet had moeten gebeuren. Deze wedstrijd vat ons seizoen samen."

Messi en Barça moeten hun meerdere erkennen in Real Madrid, dat met 2-1 won van Villarreal. "Madrid heeft zijn ding gedaan. Ze hebben na de coronabreak zelfs geen wedstrijd verloren. Maar wij hebben het ze erg makkelijk gemaakt. We moeten kritisch naar onszelf kijken. Te beginnen met de spelers, maar ook op grotere schaal. Wij zijn Barcelona en zijn het verplicht om elke wedstrijd te winnen."

De Argentijnse ster geeft toe dat het op deze manier ook een lastig verhaal wordt om de Champions League te winnen. "Het levert een slecht vooruitzicht op voor wat komen gaat. Op deze manier komen we nergens. De fans zijn boos en dat is normaal, dat zijn wij ook. Mensen verliezen hun geduld, want we geven ze helemaal niets."

"Als wij de Champions League willen winnen, zal er veel moeten veranderen. Zo gaan we ook van Napoli verliezen", besluit Messi.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie