'Nationaal icoon' Feyenoord interessant: 'Ik kan me er wel iets bij voorstellen'

'Nationaal icoon' Feyenoord interessant: 'Ik kan me er wel iets bij voorstellen'

17-07-2020 18:31
108

Joris van Dijk is sinds kort de nieuwe commercieel directeur van Feyenoord. De voormalig commercieel directeur van Madurodam geeft aan dat hij begrijpt waarom verschillende (buitenlandse) partijen mogelijk interesse hebben om in Feyenoord te investeren.

Van Dijk krijgt bij zijn presentatie de vraag waarom Feyenoord erg interessant is voor investeerders. "Dat is een goede vraag, een vraag die ik zo één, twee, drie nog niet kan beantwoorden", lacht Van Dijk voor de camera van RTV Rijnmond. "Feyenoord is een nationaal icoon, heeft internationale uitstraling. Een vlaggenschip met gigantisch trouwe supporters. We hebben een prachtige historie en zijn altijd hoopvol over de toekomst."

Wedden

Meer odds

De nieuwe commercieel directeur kan zich dus indenken dat er (buitenlandse) partijen zijn die graag in het Feyenoord-project zouden stappen. "Partijen die zich daarin herkennen en die willen meegroeien met Feyenoord, daarin willen investeren: ik kan me daar wel iets bij voorstellen", sluit Van Dijk het gesprek af.