'Juiste beslissing om voor Ajax te kiezen, ondanks interesse Europese topclubs'

'Juiste beslissing om voor Ajax te kiezen, ondanks interesse Europese topclubs'

17-07-2020 19:35
88

De verwachtingen zijn hooggespannen rondom Ajax-aanwinst Mohammed Kudus. Zijn jeugdtrainer bij FC Nordsjaelland, Didi Dramani, verwacht dat de creatieve middenvelder in de toekomst uit gaat groeien tot een speler van wereldklasse.

"Mohammed heeft zich goed ontwikkeld en ik geloof dat Ajax de goede stap is", vertelt Dramani in gesprek met Happy FM. "Hij heeft de juiste beslissing gemaakt door voor Ajax te kiezen, ondanks aanbiedingen van meerdere Europese topclubs." Dramani geeft aan dat Ajax erom bekend staat jonge talenten op te leiden. "Ajax gaat hem vormen en voorbereiden voor de Europese top. Ajax is al een van de beste clubs in Europa en speelt goed voetbal. Daarnaast staan ze bekend om het ontwikkelen van jonge spelers."

De verwachtingen rondom Kudus zijn dan ook hooggespannen, maar Dramani durft er nog een schepje bij bovenop te doen. "Hij gaat een speler van wereldklasse worden, mede door de tijd die we hem hier bij Nordsjaelland hebben gegeven", stelt de trainer. Kudus kwam vorig seizoen 25 keer in actie voor de Deense club en kwam in die optredens twaalf keer tot scoren.