Luckassen verlengt contract bij PSV: Dit is investeren in mezelf

Luckassen verlengt contract bij PSV: "Dit is investeren in mezelf"

18-07-2020 08:45
9

Derrick Luckassen wordt ook komend seizoen door PSV verhuurd aan Anderlecht. De 25-jarige verdediger moest daarvoor wel zijn contract in Eindhoven verlengen. Tegenover Het Laatste Nieuws legt hij zijn keuze uit.

"Dit is investeren in mezelf", begint Luckassen. "Het is een keertje prima om vastigheid te hebben zeg maar. De laatste keer dat ik ergens twee seizoenen na elkaar speelde, was bij AZ. Ik had het hier naar m'n zin, speelde veel, het was ook gewoon een leuke spelersgroep. Dit was voor mij nu het beste. Plus, de mensen binnen Anderlecht wilden me graag terug. Zoiets voelt goed."

Luckassen is ambitieus met Paars-Wit. Hij sprak al met Vincent Kompany. "Hij heeft me een paar keer gebeld op vakantie. Nu ja, ik heb niet echt vakantie gehad. Hij vroeg of ik wou blijven. Ik vertelde hoe ik me voelde, hij deed z'n zegje. Weet je, ik wil gewoon veel spelen. Als het aan mij ligt, speel ik elke minuut van elke wedstrijd. Met het team Anderlecht weer op de kaart zetten, is het plan. Op de plaats waar Anderlecht hoort te staan."