'Als we Senesi verkocht hebben, dan brengt Feyenoord dat zelf naar buiten'

'Als we Senesi verkocht hebben, dan brengt Feyenoord dat zelf naar buiten'

19-07-2020 11:10
109

Marcos Senesi staat in de belangstelling van een groot aantal clubs uit het buitenland. Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, stelt de achterban echter gerust in een interview met RTV Rijnmond.

Arnesen bevestigt dat er ondanks de gevolgen van de coronacrisis géén absolute noodzaak is om Senesi deze zomer te verkopen. "Wij hoeven niet per se te verkopen," zegt hij. Wel laat de technisch directeur de deur op een kier. "Je weet dat Feyenoord niet oneindig veel geld heeft, dus zullen we aanbiedingen serieus nemen. Maar het is zeker niet noodzakelijk."

Feyenoord nam Senesi een jaar geleden voor zeven miljoen euro over van San Lorenzo. Na een moeizame start werd de Argentijnse verdediger een onmisbare kracht in de ploeg van trainer Dick Advocaat. Aan hem hangt - naar verluidt - een prijskaartje van twintig miljoen euro.

Bronnen rond Feyenoord laten weten dat Feyenoord 'voor een bedrag van onder de twintig miljoen niets eens nadenkt over een verkoop van Senesi', schrijft Rijnmond. Eén van de geïnteresseerde clubs zou Sevilla zijn. "Ik weet niet wie dat meldt, maar die informatie is niet vanuit Feyenoord gekomen. Als we Senesi verkocht hebben, dan brengen we dat zelf naar buiten."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie