Beperkt aandeel in Real Madrid-titel: 'Hoop dat het volgend jaar beter gaat'

Beperkt aandeel in Real Madrid-titel: 'Hoop dat het volgend jaar beter gaat'

Gepubliceerd: zondag 19 juli 2020 om 14:25zo 19-07-2020 om 14:25

Real Madrid kroonde zich afgelopen donderdag voor de 34ste keer tot kampioen van Spanje, maar het aandeel van topaankoop Eden Hazard was beperkt. De 29-jarige Belg houdt gemengde gevoelens over aan het Primera División-seizoen.

"Zeker, er zijn de blessures geweest, maar ik hoop dat het volgend jaar toch wat beter zal gaan. Hoewel het jaar uiteindelijk niet geweldig is uitgedraaid voor mij, kon ik niet dromen om hier te komen en meteen in mijn eerste jaar het kampioenschap te veroveren. Dit jaar hebben we de titel als groep binnengehaald, want individueel heb ik zeker het minst goede seizoen uit mijn carrière achter de rug", stelt Hazard bij France Info.

"Het is een beetje een vreemd seizoen geworden, met alles wat er gebeurd is", vat Hazard samen. Toch zit het er nog niet op, want in augustus hervat de Champions League. "Het seizoen is al erg goed geweest, maar het kan nog beter als we ons plaatsen in die return van de achtste finales van de Champions League", verwijst hij naar het duel met Manchester City. In Madrid won de Premier League-grootmacht met 1-2.

"Onze volgende titel moet de Champions League worden, zelfs al zal dat zeer moeilijk zijn, aangezien we tegen Manchester City spelen. Zij hebben een erg mooie ploeg", erkent Hazard.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws