VI: PSV-doelman Ruiter niet naar Heerenveen, Friezen schakelen door

VI: PSV-doelman Ruiter niet naar Heerenveen, Friezen schakelen door

19-07-2020 17:16
12

Robbin Ruiter en sc Heerenveen gaan niet met elkaar in zee. De doelman van PSV opende recentelijk de gesprekken met de Friezen, maar deze besprekingen zijn volgens Voetbal International op niets uitgelopen.

Heerenveen is na het vertrek van Warner Hahn en Filip Bednarek naarstig op zoek naar een nieuwe keeper, Ruiter wil speeltijd nadat hij afgelopen seizoen concurreerde met Lars Unnerstall en Jeroen Zoet. VI meldde voor het weekend dat beide partijen met elkaar in gesprek waren én dat zowel Heerenveen als Ruiter ook naar andere opties keek. Van een samenwerking zal het niet komen, is inmiddels duidelijk geworden: Heerenveen schakelt door naar een andere, niet nader genoemde kandidaat.

Wedden

Meer odds

Ruiter blijft dus voorlopig bij PSV, waar hij nog één jaar onder contract staat. Over belangstelling heeft hij echter niet te klagen: onder meer Willem II zou ook voor hem in de markt zijn. De Tricolores zagen Timon Wellenreuther en diens stand-in verkassen en moeten in september al in actie komen in de Europa League-voorrondes.