Schmidt laat zich op eerste persconferentie PSV uit over eventuele transfers

Schmidt laat zich op eerste persconferentie PSV uit over eventuele transfers

20-07-2020 16:22
47

Roger Schmidt wil eerst kijken wat voor vlees hij zelf in de kuip heeft bij PSV, alvorens hij een wensenlijstje indient bij de clubleiding. De nieuwe trainer van PSV sprak nog niet hardop uit dat hij per se nieuwe spelers wil.

Schmidt stond maandag voor het eerst op het veld bij PSV en werkte dus voor het eerst samen met de spelers. "Aan het begin van het seizoen is het zaak om de situatie te analyseren", zegt hij op de persconferentie. "Dat doen iedere teams en wij natuurlijk ook. Natuurlijk hopen we spelers te vinden die ons beter maken, maar dit is ook de gelegenheid om te kijken naar welke spelers we al hebben."

"We kunnen de spelers beter leren kennen tijdens bijvoorbeeld oefenwedstrijden en de trainingen. Aan de hand daarvan kunnen we samen met de technische leiding de spelers vinden die ons beter maken."

"De transferperiode is door de coronacrisis wat gecompliceerd. Sommige competities zijn nog bezig en ook de Europa League en Champions League moeten nog worden afgemaakt. We moeten voorbereidingen treffen, de transfermarkt in de gaten houden en dan kunnen we naar spelers kijken."